Vacature

Huishoudhulp bij Partena

Huishoudhulp

Wil jij ook schitteren in ons team van 1.650 Huishoudhulpen?

Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis.

Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 -12u en 13 – 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan.

Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als ‘extra’, naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis.

Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen.

Blink jij ook hierin uit?

 • Je bent enthousiast en gemotiveerd om aan de slag te gaan
 • Poetsen is jouw passie
 • Je bent bereid om bij te leren
 • Je neemt initiatief: je vraagt je klanten naar zijn/haar verwachtingen
 • Je kunt zelfstandig werken en je taken goed plannen
 • Je kunt je flexibel verplaatsen
 • Je glimlach is jouw extra troef!

We overtuigen je graag met onze ijzersterke troeven

 • Onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur
 • Uurrooster op jouw maat
 • Vaste klanten in je eigen regio
 • Goede verloning, correct en tijdig uitbetaald + eindejaarspremie
 • Telefoon-, werkkledij- en km-vergoeding + maaltijdcheques
 • Opleidingen en persoonlijke coaching, jaarlijkse teambuilding met collega poetsdames en -heren
 • Werken voor een stabiele werkgever in volle groei

Plaats van tewerkstelling

Vlaanderen


Solliciteer nu