Vacature

Onthaalhostess bij Brico Plan-it

Onthaalhostess

Functieomschrijving

U draagt bij tot de voldoening van de klanten doorheen de kwaliteit van het onthaal en de dienstverlening in een aangename en commerciële sfeer. Bovendien staat u borg voor de betrouwbaarheid van de terugkerende goederen en de hermetische sluiting van de uitgang zonder aankoop. Ten slotte luistert u naar de klanten om aan de verbetering van onze prestaties deel te nemen (aanbod, attitude, dienstverlening).

 • Dienstvaardigheid, geduld, begrip
 • Open voor anderen, luistervaardigheid, gevoeligheid
 • Aangenaam en verzorgd voorkomen
 • Duidelijke, warme, positieve communicatie
 • Administratieve taken verrichten, PC werk, telefonische contacten
 • Kalm, evenwichtig, stressbestendig
 • Onberispelijke ethiek

Profiel

Je bent in staat de klant te informeren over de diensten bij verkoop (korting, levering, gratis krediet, getrouwheidskaart). Je verwelkomt de klant en stelt zijn wensen vast om hem/haar vervolgens te adviseren over de producten en diensten. U telt bij het begin en het einde van de werkdag de kassa-inhoud. U registreert de verkoop van artikels (lezen van barcodes, prijzen invoeren, …) en verzamelt opmerkingen van klanten (onthaal, prijs, wachttijd, …) hierna speelt u deze door aan de juiste persoon (kassaverantwoordelijke, …). U ontvangt betalingen.

Persoonsgebonden competenties

 • klantgericht zijn
 • commercieel inzicht hebben
 • resultaatgericht werken
 • geen specifieke studievereisten

Aanbod

 • Tijdregeling: je werkt 6u per dag en op zaterdag, hierdoor ben je in de week een dag thuis.
 • Werkzekerheid
 • Verloning volgens barema
 • Extra legale voordelen
 • Werken in een groep van +- 60 personen

Plaats van tewerkstelling

Gent


Solliciteer nu