Over ons

Alles wat u moet weten over de Blue Towers community.

Blue Towers

Wanneer men zegt ‘de Blue Towers’, bedoelt men het stadsdeel ten zuiden van Gent waar de twee nieuwe bedrijventorens en de Ghelamco Arena, het voetbalstadion van KAA Gent zich bevinden. Je kan er ondertussen meer doen dan supporteren voor AA Gent alleen. Zo zijn er op korte tijd al heel wat bedrijven gevestigd in de zone tussen de nieuwe brug bij de R4 enerzijds en van het UZ Gent t.e.m. de brug naar de E17/E40 anderzijds. Die ‘bedrijvenboom’ brengt heel wat opportuniteiten met zich mee om de omgeving aantrekkelijker te maken voor zowel werkgevers als werknemers.

Community

De Blue Towers Community is de vereniging van bedrijven en organisaties die zich in de omgeving van het ‘Blue Towers ‘bedrijvencomplex bevinden. De ‘Blue Towers Community’ heeft als voornaamste doel gemeenschappelijke initiatieven te nemen en evenementen te organiseren om de omgeving rond de ‘Blue Towers’ en Ghelamco Arena aantrekkelijk te maken voor werkgevers, werknemers en de buurt. Enkele voorbeelden zijn een bloedinzameling, jobevents, de Week van de Mobiliteit, enz. Onze toekomstplannen kom je hier als eerste te weten. De aftrap van dit co-project werd gegeven op donderdag 28 april 2016 met een allereerste Blue Towers Jobevent!

Bereikbaarheid

Het bedrijvencomplex rond de Ghelamco Arena, is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, met de auto (kruising tussen E17, E40 en R4) en met de fiets. Zeg die lange files tijdens de spitsuren dus vaarwel en kom dicht bij huis werken.

Talloze diensten binnen handbereik

De Blue towers bieden heel wat gebundelde diensten en voordelen, zoals bijvoorbeeld een ziekenfondskantoor en gezondheidshop, kantoren voor medisch onderzoek, een sociaal secretariaat, kinderdagverblijf, (doe-het-zelf)supermarkt, strijkdrop, horeca, sport en ontspanning.

Dicht bij huis werken

Ook in Gent is er een bruisend bedrijfsleven, dat bovendien behoorlijk filevrij is! In de Blue Towers werk je in de nieuwste kantorenhub van Oost-Vlaanderen.