Partena

Onafhankelijk ziekenfonds
Partena

Partena

Onafhankelijk ziekenfonds
linkedin-icontwitter-iconfacebook-icon

Over Partena

Partena Onafhankelijk Ziekenfonds biedt samen met Partena Kinderopvang, Partena Hulp in huis, en Partena Vitality een kwalitatieve dienstverlening aan op het vlak van gezondheid en persoonlijk comfort.

Partena Onafhankelijk Ziekenfonds bedient 461.381 klanten met 430 medewerkers. Klanten kunnen er o.a. terecht voor terugbetalingen vanuit de wettelijke ziekteverzekering, diverse andere terugbetalingen en voordelen, aanvullende medische verzekeringen, de Vlaamse zorgverzekering en sociale dienstverlening.

Partena Kinderopvang is één van de grootste spelers in Vlaanderen: meer dan 1.000 baby’s en peuters tot drie jaar vinden een tweede thuis in de 32 Partena kinderdagverblijven of via de 90 Partena onthaalouders. In de kinderdagverblijven werken zo’n 182 kind begeleiders.

Bij Partena Hulp in huis bieden, met behulp van dienstencheques, ruim 1.700 personeelsleden poets- en strijkhulp aan 12.316 klanten. Hulp in huis biedt ook gezinszorg en kraamzorg aan.

Partena Vitality helpt medewerkers van bedrijven om zich goed te voelen door te werken rond beweging, voeding en een gezonde geest in een gezond lichaam.

 

Alle vacatures ›