Vio

Vio Interim / Vio HR
Vio

Vio

Vio Interim / Vio HR
linkedin-icontwitter-iconfacebook-icon
09 296 62 37
gent@vio-hr.be

Over Vio

VIO is een gespecialiseerde uitzendorganisatie in de sectoren productie, logistiek, sales en services.

Binnen deze specialisaties rekruteert VIO Interim alle arbeidersprofielen en uitvoerende bedienden. VIO HR rekruteert bedienden, hogere technische profielen en kaderleden, waar wij zowel uitzendcontracten aanbieden of werken via een selectiefee.

VIO is trots zichzelf een Gelukkige Werkgever te noemen. Een gelukkig bedrijf is een werkomgeving waar succes geen doel is. Het is een bedrijf waar de waarden zijn bepaald en worden gedragen, de mensen plezier beleven in het werken en in het halen van het vooropgesteld resultaat. VIO staat voor Veeleisend Innovatief Ondernemen.

Wij zijn veeleisend voor onze leveranciers, onze uitzendkrachten, onze klanten, maar vooral voor onszelf. We zijn innovatieve ondernemers door telkens met onze klant rond de tafel te zitten en te peilen naar de concrete behoeften. We bieden enkel oplossingen en dienstverlening op maat aan. We gaan back to basic door onze persoonlijke aanpak en directe communicatie. Kiezen voor VIO als personeelspartner is ‘werken op maat’!

 

Alle vacatures ›